Valutaer:

Frakt & Retur

Shipping:
  Internasjonale bestillinger Vi bruker International Express Mail Service for alle internasjonale deliveries.We er ansvarlig for fraktkostnadene. Vanligvis vil varene sendt to tre dager etter å ha mottatt ordren. Vennligst vent rundt 5-7 virkedager fra utsendelse.

  Avbestillinger:
  Hvis du ønsker å kansellere bestillingen, må du sende epost til oss umiddelbart. 4% avbestillingsgebyr. De fleste bestillinger sendes innen 1-2 dager fra bestillingen dato. Sendt bestillinger kan ikke avbestilles. Avkastningen i det usannsynlige tilfelle av produksjonsfeil, vil vi erstatte / reparere produkter uten kostnad for kunden. Å returnere en vare, kan du sende en e-post for å informere oss om grunnen. Så gi ham instruksjoner. Varer må returneres innen 7 dager etter mottak date - ubrukte og inneholder alle de originale emballasjen og etikettene. Vi vil kreditere den opprinnelige betalingsmåte, unntatt 20% avgift re-stocking/processing. All frakt kostnader forbundet med retur av varer er avgitt av forbrukeren.

  Søker:
  Å bytte en vare, kan du sende en e-post for å informere oss om grunnen. Så gi ham instruksjoner. Varene kan byttes innen 7 dager fra dato for mottak, forutsatt at de blir brukt og i original stand med alle de originale emballasjen og etikettene. Når du returnerer en vare for en utveksling, må du sørge for at ditt navn, adresse, telefonnummer og instruksjoner er tydelig indikert. All frakt kostnader forbundet med utveksling av varer er avgitt av forbrukeren.